TRANSPORT

Dansebussen – reis sammen med andre til Nordisk Dansegalla!


Vi ønsker å tilrettelegge for samkjøring og trygg transport, og har i samarbeid med Ferdia satt opp Sharebus-ruter til og fra festivalen fredag, lørdag, samt fredag - søndag (weekend). La derfor bilen stå hjemme, og reis med likesinnede til Nordisk Dansegalla. Det er begrenset antall plasser, så vær rask for å sikre din plass i bussen

Sharebus er etterspørselsdrevet og er avhengig av et visst antall kjøpte billetter på hver rute for at den skal gjennomføres. Det er mulighet for stopp langs veien. Se informasjon i beskrivelsen av ruten over eller kontakt Ferdia på post@ferdia.no eller telefon +4793099370.

Hvorfor kjøpe billett på en Sharebus?

- Fordi det er en komfortabel og trygg måte å reise på
- Det er enkelt å bestille
- Det er bra for miljøet og sosialt

Stoppesteder
Bussen fra Oslo kjører fra Oslo Bussterminal, og har stopp i Asker (utenfor Asker Skiklubb), Lier (Cirkle K) og Drammen (Busstopp Drammen Bangeløkka).

Bussen fra Skien kjører fra Skien Stasjon (Busstopp), og har stopp i Porsgrunn (Gamle Urædd parkeringsplass), Telemarksporten (Cirkle K) og Larvik (Farriseidet kollektivpunkt).

Bussen fra Notodden kjører fra Notodden Skysstasjon og har deretter stopp i Kongsberg og Hvittingfoss (fv40) og videre fv312.

Bussen fra Modum kjører fra Radio Modum og har deretter stopp på Åmot Skysstasjon og Buskerud storsenter (bussholdeplass) og Bruenden Mjøndalen (bussholdeplass).

Danseklubber kan gjøre avtale for stopp langs veien ved å sende mail til post@ferdia.no.

Sjekk ruter og tilbud her

Du kan også enkelt finne veien til Nordisk Dansegalla med bil, fly og tog.
Her finner du informasjon om ankomst og parkering