OM NORDISK DANSEGALLA

Fredag 18. og lørdag 19. februar 2022 arrangeres Nordisk Dansegalla på Oslofjord Convention Center i Stokke. Her vil publikum få møte alle de største navnene innen danseband-sjangeren.

Vikingarna, Lasse Stefanz, Donnez, Lars Kristerz, Streaplers, Ole Ivars, Rune Rudberg og mange flere vil stå på scenen denne helgen. Vi har orkestre fra Norge, Sverige, Danmark og Finland, så dette blir virkelig en nordisk dansegalla.

Vi har vært tidlig ute og skaffet oss alle de største navnene for å gi publikum det beste av det beste. Det er mange år siden noen kan vise til en like rikholdig plakat, i hvert fall på samme helg. Flere av gruppene har annonsert at de er inne i slutten av karrieren, så dette er antageligvis den siste sjansen publikum har for å få oppleve noen av sine favoritter.

Enkelte av gruppene startet så tidlig som på 1960-tallet, så her snakker vi om legender i ordets rette forstand.

Kost og losji

I tillegg til programmet fra scenen kan gjestene kose seg med mat, drikke og innkvartering av ypperste klasse. Gjestene bor i nye leiligheter og velger selv om de vil bo 1, 2, 3 eller 4 personer sammen i leilighetene.

Det vil bli et rikholdig utvalg av mat og drikke i forskjellige restauranter, så her kan gjestene virkelig kose seg.

Selv om anlegget er stort, vil det være begrenset kapasitet, så her lønner det seg å bestille så snart som mulig.

Vi ønsker velkommen til Nordisk Dansegalla i Stokke.