PRESSEMELDING

Nå har vi artistlisten klar:

Disse spiller på Nordisk Dansegalla 2022

Etter å ha blitt utsatt på grunn av pandemien, kan Nordisk Dansegalla endelig spikre listen med artister som står på scenen 14.-15. oktober. På dansegallaen vil publikum kunne få anledning til å oppleve alle de store danseband-navnene på én og samme helg. 


Siste sjanse til å oppleve levende legender

Flere av gruppene som skal opptre på Nordisk Dansegalla er som levende legender å regne: Vikingarna, Lasse Stefanz, Ole Ivars Donnez, Lars Kristerz, Streaplers, Rune Rudberg og mange flere. 

- Vi har vært tidlig ute og skaffet oss alle de største navnene for å gi publikum det beste av det beste. Det er mange år siden noen kan vise til en like rikholdig plakat, i hvert fall på samme helg, sier festivalsjef Jan Einar Johnsen.

Han opplyser om at flere av gruppene, som blant annet Vikingarna, har annonsert at de er inne i slutten av sin karriere. - Så hvis du ønsker å oppleve dine favoritter for siste gang, har du sjansen på Nordisk Dansegalla i år, fortsetter han. 

Perfekt sted å by opp til dans

Dansegallaen finner sted på Oslofjord Convention Center, som byr på et skreddersydd opplegg og overnatting på stedet. Head of Sales & Project Management, Joyce Christine Andersen gleder seg til å ønske dansegallaen velkommen til Oslofjord Convention Center.

- Vi i Oslofjord Convention Center gleder oss til å ønske mange tusen danseglade gjester velkommen i oktober. Sammen med Nordisk Dansegalla jobber vi entusiastisk med å lage et skreddersydd opplegg, slik at vi får en helg som svinger skikkelig. Med så mange legendariske navn på plakaten, blir Nordisk Dansegalla det perfekte sted å by opp til dans, sier Joyce Christine Andersen.

Disse gruppene spiller på Nordisk Dansegalla 2022

Pia Pihlgrens

Vikingarna

Donnez

Lasse Stefanz

Sannex

Anne Nørdsti

Bjørns Orkester

Mona Jill Band

Ankies

Lasse Johansens Orkester

Ole Ivars

Kim & Hallo

Streaplers

Dænsebandet

Larz Kristerz

Rune Rudberg

Vikingarna spiller opp til dans for siste gang | Opplev danseband-legendene på Nordisk Dansegalla i Sandefjord

Flere av gruppene som står på plakaten på Nordisk Dansegalla har annonsert at de er inne i slutten av sin karriere, så årets arrangement blir antageligvis den siste sjansen publikum har for å få oppleve noen av sine danseband-favoritter.

Vikingarna ble stiftet i 1958, og er som levende dansebandlegender å regne. Nå har gruppen lansert at de nå gjennomfører sin Avskjedsturné, og Dansegallaen blir et av de største eventene de deltar på i turneen.

Føler på litt ærefrykt

- Vi i Oslofjord gleder oss til å ønske mange tusen danseglade gjester velkommen. Det blir særlig spesielt å vite at denne gallaen blir en av de siste som Vikingarna spiller på. Disse dyktige karene har spilt opp til dans lenger enn jeg har levd, så jeg skal innrømme at jeg føler på litt ærefrykt. Alt ligger til rette for at dette blir en dansegalla det svinger av, sier Joyce Christine Andersen ved Oslofjord Convention Center.LAST NED PRESSEBILDER HER