Anne Nørdsti

Anne Nørdsti ligger ikke på latsiden, og våren/sommeren 2020 kommer det nye låter fra denne artisten! Sammen med sine stødige produsenter, og band medlemmer, Stein Tore Sønsteli og Bjørn Løvås, starter de i studio allerede i februar.

I kombinasjon med dette, turnerer de fortsatt aktivt, både i inn og utland. Spilleplanen for 2020 fylles opp, men noen ledige datoer finnes. Ta kontakt dersom du ønsker å booke Anne Nørdsti med band.

Anne Nørdsti ga ut sitt første soloalbum i 2004, og har siden den gang etablert seg som en av Norges største artister i krysningspunktet mellom Danseband og Country. Anne har gitt ut 9 album, den siste i oktober i 2017 som har høstet gode kritikker. Hun har solgt over 180 000 plater, var den første kvinnelige artisten som vant Spellemannsprisen i kategorien «Danseorkester», 6 nominasjoner har det blitt, hun har mottatt 11 gull/ platinaplater og vunnet 3 Gullsko for «Årets Danseband». Hun har turnert land og strand rundt, i kriker og kroker, og har for lengst passert 850 konserter! Hun har også opptrådd i Finland, Sverige, Thailand, Færøyene og Spania ved flere anledninger.

Anne Nørdsti skriver mye av materialet sitt, og hennes største hiter som «Bygdeliv», «Bonderomantikk», «Lykke til» for å nevne noen, er ført i pennen av henne selv. Hun har gjort flere duetter på plate, med bl.a. Olle Jönsson fra Lasse Stefanz, Lars Erik Blokkhus i Plumbo, Rune Rudberg, Steinar Engelbrektsson og Tommy Michaelsen.

Anne Nørdsti er kjent for å gi alt fra scena. Hun har en formidlingsevne som gjør henne helt unik. Hun er for det meste sprudlende og energisk, men evner også å være varm og nær. Hun engasjerer både hjertet og dansefoten, så lytt, nyt eller ta deg en svingom, enten det er på dansegulvet eller stuegulvet!